Vigoare din pământ românesc


România este una dintre țările europene ce se bucură de condiții naturale propice pentru producerea de semințe. Aici ne creștem semințele, iar asta ne oferă avantaje competitive unice în fața clienților noștri.

Germina a adus împreună o echipă nouă, închegată din oameni pasionați de producerea de semințe și cu o experiență de peste 15 ani în domeniu. Agronomii, tehnologii și specialiștii în procesare de la Germina au implementat un standard înalt de calitate pe care îl regăsim pe parcursul întregului proces tehnologic, de la momentul multiplicării din câmp până la produsul final.

În rețeaua noastră de multiplicatori asigurăm cele mai bune condiții pentru înființarea loturilor de multiplicare, susținute prin consultanță oferită fiecărui fermier partener, pe tot parcursul perioadei de vegetație a culturilor.

Misiunea Germina, regăsită în serviciile noastre, este de a reduce cât mai mult riscurile și necunoscutele asociate activităților de producere de semințe. Iar calitatea și rezultatele performante sunt valori de la care nu facem rabat.

Suntem la zi cu tot ce înseamnă agricultură de calitate în România. Dezvoltăm această activitate zi de zi, suntem atenți la modernizarea constantă a stațiilor de procesare și condiționare Germina și investim de-a lungul întregului proces prin care trec semințele.

Procesul de retehnologizare este continuu, iar astăzi avem fluxuri complete de condiționare dotate cu echipamente de ultimă generație. Folosim Cimbria, Heid și Westrup pentru procesare, condiționare, tratament și însăcuire a semințelor de porumb, floarea-soarelui, cereale păioase, mazăre, soia și rapiță.