Anapurna

        

Soi de grâu aristat, semitimpuriu, recomandat a se cultiva în toate zonele de cultură a grâului din România, dar cu mențiunea de a se evita solurile reci și umede şi de asemenea, zonele depresionare

Prezintă indici de calitate foarte buni: proteină 13,2; gluten 28-30; W 280

Echilibrul între potenţialul de producţie şi calităţile de panificaţie este foarte bun

Densitate recomandată la semănat: 400-430 b.g./m2. Se recomandă semănatul la începutul epocii optime

 

Caracteristici fiziologice

Rezistență la iernare
Mică
Mare
Rezistență la cădere
Mică
Mare
Precocitate la maturitate
Tardiv
Timpuriu
Înălțime pai
Mică
Mare

Randament

Spice/mp
Mic
Mare
Proteină
Mic
Mare
MMB
Mic
Mare
MH
Mic
Mare

Toleranța la principalele boli

Septorioză
Rugină
Fuzarioză
Făinare

Contactează-ne pentru detalii complete și ofertă!